28-10-06

FAMILIEVOORSTELLING TU'TU

ZATERDAG 25 NOVEMBER
OM 17.00u in CC De L!nk, te St Eloois Winkel

 

tutu emailErgens. Een huis. En nog een huis.

Een mens.En nog een mens.

Gras dat elders groener is.

Buren die gluren.

 

 

 

Een voorstelling over wachten en verwachten, over alleen en over twee, over grasmachines, over koetjes en over kalfjes, over groot en klein, over buxus en vogelnestjes, over luid en stil, over verse bloemen, over dieren in huis, en over al het andere!

 

Tu'tu gaat over detail, over kleine dingen die oh zo groot kunnen zijn! We duiken in het leven van twee buren met elk hun verhaal die samen nog een veel groter verhaal vertellen…

 

Na de succesvolle producties 'op zoek' (1996) en '2 spoken' (1999) maakt Theater Stap opnieuw een voorstelling voor kleuters en kinderen.

Ook nu menen ze een heel goede keuze te hebben gemaakt om Daphne Laquière de regie te laten voeren. In het verleden bewees zij ondermeer met de 'Duikbasvisballerinaprinses'  en 'Dikke taarten' de verbeeldingsnaren van de allerkleinsten te kunnen bespelen als geen ander.

Dit doet ze op haar volstrekt eigenzinnige manier: een visueel, volstrekt originele theatertaal die ontstaat uit observaties en improvisatie.

Eenvoudig en voor kleuters zeer herkenbaar, zonder echte verhaallijn maar gestoeld op de liefde voor water enerzijds en het geloof in en identificatie met sprookjesfiguren anderzijds. Fantasie is de rode draad.

 

 

Info en tickets:

* Vrije Basisschool, Kloosterstraat 1, St. Eloois Winkel

   : sew.basisschool@scarlet.be of ) 056/509965

* Apotheek Popelier, Gullegemsestraat 21, St. Eloois Winkel

   ) 056/509030

* Kadee Kinderschoenen, Kortrijksestraat 2, St. Eloois Winkel

   ) 056/506006

* Fam. Demeersseman-Lesage, Rollegemkapelsestraat 11, St. Eloois Winkel

   ) 056/504623

14:05 Gepost door de mamas en de papas in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: theater, tu tu, oudercomite, familievoorstelling |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.