27-10-06

VERSLAG VERGADERING 10 OKTOBER 2006

1. Goedkeuring vorig verslag 

 

Ok.

 

2. Goedkeuring financieel verslag

 

Ok.

 

3. Info andere vergaderingen

 

Er is geen info over andere vergaderingen.

 

 

4. 150 jaar Winkel Koerse

 

Een geslaagd evenement ! Dank aan de talrijke juffen en meesters voor hun hulp ! De dubbele toog was zeer handig om te werken, een ‘optie’ om mee te nemen in het draaiboek van ons schoolfeest/etentje. De kleine flesjes waren ook heel handig, de bediening liep enorm vlot. Annick De Ridder vraagt bij de volgende ‘grote’ bestelling drank (schooletentje) de prijzen aan van kleine flesjes.

Bieren worden beter in speciale glazen uitgeschonken. De prijszetting van de dranken was ok. Er was te weinig ijscrème, veel te rap uitverkocht.

 

5. Kaarting en aperitiefconcert 20-21-22/10/06

          
Zie draaiboek.

 

6. Theater Stap – Tutu   

 

Affiches worden uitgehangen in de ‘Winkelse’ winkels. (Annick De Ridder) Verkoopspunten kaarten : school, Kadee, Apotheek Popelier, Familie Demeersseman. De school is het centraal verkoopspunt  Op de kaarten komt er een etiket van het OC (Marleen Dewulf ). De leerlingen krijgen een brief recto/verso en kaarten (flyers) , alsook de leerlingen van Rollegem-Kapelle en Ledegem. De brief wordt vóór de herfstvakantie meegegeven (na de kaarting) , de kaarten (flyers) na de herfstvakantie. Danny Demeersseman stuurt ook een mail door met de uitnodiging, met de bedoeling om deze door te sturen naar kennissen en familie. De voorstelling zal ook vermeld worden in ZAPKRANT van het Davidfonds. Er is hulp nodig aan de ingang (3), er is een technische ploeg nodig en voor de acteurs wordt er een lichte maaltijd gevraagd. In totaal zijn er 300 zitjes in de zaal. Na de voorstelling wordt het café van De L!ink opengehouden.

 

8. Varia         

 

8a. Aperitieftafels

 

Er worden 5 aperitieftafels in de Makro aangekocht aan 65 Euro/stuk. (Els Dedeurwaerder).

 

8.b T-shirt OC            

 

De school geeft de T-shirts gratis mee aan de leerkrachten, daarom wordt er ook beslist dat het OC de eerste T-shirt gratis geeft aan de leden. Een extra T-shirt dient wel betaald te worden. Volgende bestelling T-shirts = logo school + logo OC.

  

8.c Opvang     

 

Vele ouders wisten niet dat er de dinsdag van de Paardenkoers geen opvang was tot 13.00 uur. Volgend jaar is er opvang voorzien tot 13.00 uur.

 

 

8.d Verkeersborden zone 30 

 

De verkeersborden zone 30 werken ’s middags pas vanaf 12.45 uur.

 

9.e Verkeersbrigadiers

 

Blijft ‘hangen’ op de gemeente, Daniël Lagache heeft al 3 x zijn ‘kandidatuur’ ingediend. Danny neemt contact op met Geert Mestdagh, schepen van verkeer.

 

9.f Materiaal

 

Er ligt veel materiaal bij Marleen en op school. Waar kan dit op school gecentraliseerd worden ? Eventueel in het bureau waar Juf. Lut vroeger zat met een kast die op slot kan. Stefaan Breughe bekijkt dit.

 

9.g Dag van de Leerkracht

 

Stefaan Breughe bedankt het OC voor de attentie voor de leerkrachten.

 

21:40 Gepost door de mamas en de papas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.