14-10-06

VERSLAG VERGADERING 19 SEPTEMBER 2006

1. Goedkeuring vorig verslag 

 

Ok.

 

2. Goedkeuring financieel verslag

 

Ok.

 

3. Info andere vergaderingen

 

3.a 150 jaars Paardenkoers

 

Zie verslag van Marleen Dewulf van de werkgroep paardenkoers/OC. Eén boodschap is duidelijk : er zijn heel veel werkers nodig ! Tijdens de receptie verwacht men 500-600 man.  Er worden ook ‘externe’ helpers gezocht ! Tijdens de receptie worden er geen andere dranken geschonken dan de ‘gesponsorde’ dranken, wie iets anders wil drinken moet zelf naar de tent gaan en zijn drank betalen. Helpers doen een t-shirt van het OC aan, wie nog geen heeft kan terecht bij Marleen Dewulf. Tijdens de BBQ wordt er met een drankkaart gewerkt, prijs : 1.40 Euro voor gewone drank, 2,10 Euro voor de ‘specials’.

 

 


3.b Kasteelstraatfeesten za 30/10/06

 

Er worden 5 personen van het OC gevraagd om mee te doen aan de spelen tussen de Winkelse verenigingen. Het thema is ‘Cowboys en Indianen’ Deelnemers : Danny Demeersseman,  Roos Demyttenaere, Tom Decock, Marleen Dewulf & Karl Dorme.

 

3.c Jeugdraad

 

Geen nieuws.

 

4. Evaluatie Opening Speelplein

 

Vrijdag 08/09, zeer tof. Het speelplein werd ‘feestelijk’ geopend. In het Nieuwsblad, Het Volk en de Weekbode verscheen er een artikel met foto.

 

5. Kaarting en Aperitiefconcert

 

Fruitkaarting week-end 20-21-22 oktober. Joost gaat naar de fruikthoeve om een fruitpakket samen te stellen, met vers fruitsap of appelsap.

Sponsor affiche – Van Gassen ? Joost Vandenbussche vraagt dit. 
Aperitiefconcert zondag met ‘Van Antwerpen tot Van Oudenaerde’. De kaarten kunnen op zondag ingeruid worden tegen fruit of speelgoed, 2 bonnetjes = 1 fruitpakket of 1 speelgoedje.

1 kaart = 1 Euro.

Aantal kaarten per leerling : kleuters : 4 kaarten, onderbouw : 4 kaarten, bovenbouw : 8 kaarten. Niet-verkochte kaarten mogen teruggegeven worden.

De idee werd geopperd om een Uno-kaarting voor de kinderen te organiseren, eventueel de vrijdagavond. Wordt uitgewerkt op de kaarting van volgend jaar, t.t.z. 19-20-21 oktober 2007 in de L!nk !.

De vraag kwam om een kaarting nog actueel is ? Elk jaar vermindert het publiek. Een weetje : de schoolkaarting is de beste kaarting in Sint-Eloois-Winkel.

Logistieke organisatie kaarting : zie draaiboek kaarting.

 

6. ‘Tu-Tu’ – Theater Stap za 25/11/ 2006

      
Voorstel affiche Danny Demeersseman ok, mits vermelding dat het een familievoorstelling is. Doelgroep = kleuters + 1ste + 2de leerjaar, met nadruk op familievoorstelling. Max. 350 plaatsen in De L!nk, kaarten 5 euro/persoon – 15 Euro/familieticket, te bestellen via de school. Marleen Dewulf en Martien Dhont informeren voor reclame op het nieuwe reclamepaneel aan het rond punt ‘De Smisse’.

 

7. Zone 30 - Kloosterstraat

 

De vraag is : waarom is de Kerkstraat wel zone 30 en de Kloosterstraat niet ? Omdat de Kloosterstraat geen ‘vluchtweg’ is. Het OC richt nogmaals de vraag aan de verkeersraad om dit te herbekijken.

 

8.  Lidkaarten VCOV, vormingsavonden

Het OC heeft 6 lidkaarten ontvangen (niet op naam) voor kortingen op vormingsavonden. Zie website VCOV.(www.vcov.be)

 

9. Fluo hesjes          

 

Dit is de huidige voorraad : 42 XS – 12 S + 30 voor de schooluitstappen. Aankoop was 180 XS + 120 S. 

Er wordt gekeken voor nieuwe offertes (o.a. Stefaan Breughe, Annick De Ridder)

 

10. Varia         

 

10.a Fruitproject

 

Startdatum = dinsdag 03/10/2006 tem di 19/12/06. Elke dinsdag krijgt elke kleuter/leerling een stuk fruit, aangepast aan de leeftijd. Er wordt een brief meegegeven met de kinderen. Een optie is misschien één vaste fruitdag voor het hele schooljaar te lanceren, waarbij men van thuis geen koek maar een stuk fruit meebrengt.

 

10.b Dag van de Leerkracht

 

Donderdag 05/10/06.

 

10.c Schoolkalender

 

De schoolkalenders zijn allemaal uitgedeeld bij de sponsors. Volgend schooljaar : logo van de school op de kalender.

 

10.d Etentje Bosklassen

 

 

Zondag 17 juni 2007. Er worden nieuwe menu-voorstellen aan Carlos Verdure gevraagd. (verandering van spijs doet eten ...).

 

16:50 Gepost door de mamas en de papas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.