26-02-06

INFOAVOND PETER ADRIAENSSENS

Graag informeren we jullie over volgende infoavond ....
 
Na enkele jaren afwezigheid is de VCOV fier Dr. Peter Adriaenssens opnieuw te kunnen programmeren in provincie West-Vlaanderen!
Peter Adriaenssens is kinder- en jeugdpsychiater. Hij werd in 1987 door het UZ KULeuven aangeworven om het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling op te starten. Sinds 1995 is hij directeur van dit centrum. Van 1993 tot 2000 was hij tevens diensthoofd van de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie van het UZ Gasthuisberg te Leuven, waar hij nu kliniekhoofd is van de ambulante afdeling. Sinds 1994 is hij docent kinderpsychiatrie aan de Faculteit Geneeskunde van de KULeuven.

Voor de VCOV zal hij een voordracht verzorgen over de opvoedingsproblematiek op 8 mei 2006 om 20.00u in de Spil te Roeselare. Nadien worden situaties uit het dagelijkse leven nagespeeld door het improvisatietheater WOIPPYLAMAXE. Een interessante avond met ludiek kantje voor alle ouders die met opvoedingsvragen zitten!

Voor VCOV-leden is de inkom gratis.

Niet VCOV-leden betalen 6.00 euro per kaart en kunnen dit overschrijven op rekeningnummer 330-0382914-12 op naam van VCOV vzw.

Je doet dit best zo vlug mogelijk want de kaarten zijn beperkt!

De kaarten worden verzonden na ontvangst van betaling.

Vergeet uw naam en adres niet te vermelden!

18:50 Gepost door de mamas en de papas | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.