25-02-06

VERSLAG VAN VERGADERING 07.02.2006

1.Nieuws uit andere vergaderingen

Ø       i.v.m. de groene pluim : het was goed, gezellig. De bloemen zijn bijna allemaal ter plaatse. Na een leuke babbel kwam de vraag of we eens willen samenkomen met de andere oudercomités van Ledegem en Rollegem-Kappelle ?  Tijdens de vergadering vond iedereen dat een goed idee.

Ø       i.v.m. CD&V ontbijt : Stefaan en Griet waren blij dat ze geweest zijn. Ze (mensen van de cd&v) waren heel positief i.v.m. de voorstellen die we opgenoemd hadden.

      

2.Evaluatie niewjaarsreceptie

Ø       We vonden het beter , gezelliger, een goede locatie. Ook de foto’s vonden we heel tof. De opmerking kwam wel om misschien een aantal tafels en wat stoelen te plaatsen.

 

3. Voorstel ict-coördinator Filip 

Ø       Filip kwam met de vraag of er al dan niet een quizavond zou kunnen doorgaan. De vraag was of het oudercomité kan instaan voor het drankgebeuren. Dit werd positief bevonden. Data wordt nog besproken, waarschijnlijk voorjaar 2007.

 

4. Taartenverkoop

Ø       soorten taarten blijven hetzelfde.

  prijs :  

·          taart : 4.75 €

·          ¼ kg truffels : 4 €

·          ½ kg truffels : 7.5 €

 

Ø       Bestellingen moeten binnen zijn na de krokusvakantie. De brief wordt meegegeven enkele dagen voor de krokusvakantie.

 

 

6. Infoavond

Ø       infoavond met Peter Adriaenssens maandag 8 mei om 20u in de spil in Roeselare.

Ø       Degenen die hem kennen zeggen dat het heel interessant is en boeiend om naar te luisteren. Een brief wordt meegegeven aan de ouders.

 

7.a. Verrassingsreis

Ø       prijs 42€ per persoon. Meegaan is de boodschap !!! Niet twijfelen maar doen …

 

   b. Dag van het speelhol

Ø       Di : 11 april

Ø       VM: clown Stef  3-12 jaar  van  10u – 12u

Ø       NM : workshop circus Jakoeri 13.30u – 16.30u voor lager onderwijs

Ø       Daarna fuif van 17u – 19u

 

   c.Respect

 

Vanuit de gemeente kregen we een brief met de vraag of we een activiteit kunnen organiseren waarin de aandacht voor diversiteit en harmonieus samenleven tussen mensen ongeacht hun ras, sociale afkomst, seksuele geaardheid, religie, gezondheid,..centraal staat. Indien we dit willen doen, kunnen we ons inschrijven voor de prijs RESPECT!  De prijs RESPECT! is een initiatief van de werkgroep RESPECT! ondersteund door Schepen van gelijke kansen Marleen Vansteenkiste. Het positief saldo van 750 euro van de manifestatie willen ze beschikbaar stellen voor verenigingen en inwoners uit Ledegem. Het bedrag kan verdeeld worden onder verschillende initiatieven.

 

Ø       Wat doen we er mee ? Dag van het speelhol komt misschien in aanmerking voor een respectvolle activiteit.

Ø       motivatie:  

·          gaat naar alle kinderen toe

·          lage kostprijs

·          gaat over 3 gemeenten

·          en het is cultureel

 

Danny kijkt ook nog even om theater "STAP" aan te spreken. Dit is een theatergroep van 15 mensen met een mentale beperking die al sedert 1985 regelmatige producties brengen in verschillende culturele centra.

21:05 Gepost door de mamas en de papas | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.